EARfoon til Skole / Barnehage

Ørepropper til Barnehage og Skole

Skadelig støy i barnehagen

Rundt 2000 nordmenn får årlig hørselsskader på jobb. Langt flere enn de som jobber på tradisjonelt bråkete arbeidsplasser, som i industri- og verkstedsbransjen, er utsatt for farlige mengder støy på jobben. Blant andre er ansatte i skole- og barnehagesektoren i risikosonen.

Tre av fire barnehageansatte utsatt

Tre av fire barnehageansatte er utsatt for plagsom støy, ifølge Arbeidstilsynets rapport Støy på arbeidsplassen. Likevel har bare en av tre barnehager innført støymålinger/tilltak. Støy påvirker Ikke bare fysisk (Hørseltap, Hjerte-Karsystem, Øresus), men også psykisk (Stress, Tretthet, Konsentrasjon)

De mest utsatte innen skolemiljøet er:

 • Gymlærere
 • Sløydlærere
 • Fritidslærere
 • PSU-ansatte
 • Barnehageansatte

Nå kan du beskytte hørselen og bli kvitt støyen i ditt skolemiljø!

En gymlærer forteller:

”EARfoon er et personlig tilpasset hørselvern som tar bort skadelig støy men slipper igjennom tale. En annen fordel er att du bekvemt kan gå med dine EARfoon hele dagen uten problemer”

 

Utskrift E-post

EARfoon til tannlege

EARfoon til tannlege

Fordeler med EARfoon på klinikken

 • Demper ned slitsom og skarpe lyder når du benytter borr
 • Tar vare på din hørsel i sammenheng med ditt arbeid på Tannklinikken
 • Du beskytter din hørsel og samtidig hører hva pasienten sier

Tannleger sliter med støy på arbeidsplassen, selv om den ikke høres så tydelig finnes den der. Yrket er fremfor alt utsatt for høyfrekvent støy (scaling og turbiner). Støyskader er den største yrkesskaden i Norge og står alene for omlag halvparten av meldingene som Arbeidstilsynet får inn i løpet av et år.

Støy påvirker ikke bare fysisk (Hørseltap, Hjerte-Karsystem, Øresus), men også psykisk (Stress, Tretthet, Konsentrasjon)

Nå kan du beskytte hørselen og bli kvitt støyen i ditt arbeidsmiljø!

EARfoon er et personlig tilpasset hørselvern

Demper skadelig støy, tale slippes igjennom

Du kan bekvemt bruke dine EARfoon hele dagen uten å kjenne ubehag.

Du får 2 års garanti på både passform (skal sitte godt i øret) og lyddempning (kan skifte lydfilter etter behov og ønskemål)

Bli kvitt støyen og beskytt hørselelen, den kan kun forebygges, aldri repareres!

 

Utskrift E-post

Hvorfor EARfoon?

Bedriftshelsetjenesten velger EARfoon

Vi har i dag mer enn 20 stk Bedriftshelsetjenster som har valgt å samarbeide med EARfoon. Kvalitet samt individuell tilpassning til den enkelte brukeren er det som har ført til at Bedriftshelsetjenesten velger EARfoon som sin leverandør av formstøpte hørselvern.

Vi har et tett samarbeid med verneingeniører og bedfriftssykepleiere om den enkeltes støysituasjon for å kunne velge modell samt støydempning. Støykartlegging og støymålinger legges til grunn for å få frem den perfekte dempingen for den ansatte.

 vestopplandODDA BHTring vollHMS uten adresse NY LOGO mfl.

 

Det største utvalget av modeller og filter samt den lengste garanti tiden

Vi har 10 stk ulike filter for å kunne tilpasse dempning etter den ansattes behov og ønsker. Over 20 stk formstøpte modeller, deriblant vår unike Bluetooth tilkobling for trådløst samband samt Detect- modell for sporing.

2 års garanti, noe som gjør den til markedets tryggeste valg. Blir du ikke fornøyd gjør vi om proppen eller bytter filter kostnadsfritt, noe som er en trygghet for deg som kunde.

 

 

Industriens valg nr 1

Vi har i dag over 1000 bedrifter (flere med over 200 brukere) som har valgt EARfoon som sin leverandør av hørselvern. Vi har over 20 års erfaring med å levere EARfoon til industrien. 

hydro logo     

 

Vi er medlem i Grøn Punkt og tar vår miljøansvar på alvor.

 

Hvordan låter det med EARfoon i øre?

Klikk på play

 1. Lyd med Standard ørepropper
 2. Lyd med Øreklokker
 3. Hør perfekt med EARfoon

 

Utskrift E-post

Garantivillkor

Garanti

EARfoon har 2 års garanti mens alle øvrige produkter har 1 års garanti.

Vi garanterer alle produkter mot produksjonsfeil, komponentfeil og/eller materialfeil, ett års (to år på EARfoon) garanti fra kjøpsdato. Det ville være nyttig om du kunne levere det opprinnelige fakturanummeret (garantikort) og/eller full personalia når du foretar et krav under garantien.

Ting som ikke dekkes av garantien er følgende:

 • Skade på grunn av misbruk, feilbruk eller uhell.
 • Skader på kabel.
 • Skader og feil grunnet feilbruk og uforsiktig bruk
 • Blokkering på grunn av ørevoks eller rusk i øreproppen/ørestykket eller ørekanalen.
 • Forsøk på å rette opp/endre produktets konstruksjon.
 • Produkter som er mistet av brukeren eller uautoriserte personer.

Reklamasjon og retur

Vi vil alltid produsere ny ørepropp(er) på alle propper som returneres med dårlig passform eller mangler innen 1 måneder etter utsendelsesdato. (EARfoon 2 år)

Vi ønsker at kunden skal være helt fornøyd. Dersom du opplever problemer eller ikke er fornøyd med produktet eller servicen du mottar fra oss,vennligst gi oss beskjed via brev til HEAR Safe AS, Storvegen 21, 2420 TRYSIL eller via e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Utskrift E-post