Private Kunder

[h1]Kunder[/h1]

Paul Lynes, MC – fører
-Jeg kan ikke være foruten mine EARfoon når jeg kjører motorsykkel, de sitter perfekt under hjelmen. Hørselvernet tar bort vindsus samt uønsket støy, samtidig som jeg kan høre når noen snakker til meg. Jeg føler meg beskyttet mot plutselige hendelser, noe som gjør at jeg ikke kan finne noe bedre alternativ.Jonas Hedlund, Gymlærer
-Mest overrasket var jeg over at de satt så komfortabelt, noe som gjør at jeg bruker de ofte i undervisningen. Som Gymlærer er det viktig at jeg kan høre hva mine elever sier. En annen fordel er at de er enkle å sette i og henger praktisk i en snor med klips som jeg kan feste på mitt tøy. Jeg bruker de tom privat i ulike sammenhenger som for eksempel på konserter.


Leif Hellman, Store Enso
-Jeg kan ikke bruke vanlige hørselvern, da det gir meg ubehag. Derfor er virkelig EARfoon redningen for meg og min hørsel! Levetiden er veldig lang, noe som gjør at EARfoon i lengden blir billigere enn vanlige hørselvern. Rengjøringen er enkel og de krever minimalt med vedlikehold, noe som gjør det enkelt.


Ellen Hultin
-Med min EARfoon Sound går jeg ikke glipp av en eneste telefonsamtale, slik jeg gjorde før. Nå kan jeg på en uhindret samt komfortabel måte høre og prate i telefonen samtidig som jeg er beskyttet mot støy. Innimellom hører jeg tom på radio eller kobler inn min private handsfree etter jobb, noe som øker bruksmuligheten.

Utskrift E-post