• Startside
  • Øvrige Produkter
  • Formstøpt propp til dine øretelefoner

Formstøpte propper til dine øretelefoner

 

Mange "In Ear Headphones" blir levert med 3 forskjellige størrelser på standard pluggene som følger med. Noen av disse kan passe bra, mens andre sliter med å finne noen som passer godt.

Det viktige med mange av tilpasningene av "In Ear Headphones" er at de må være 100 % tette for å ikke ødelegge lydenbildet og klangen. En annen ting er støyen rundt deg blir dårligere dempet, dermed vil man automatiskt skru opp lyden, sjansen for hørselsskader øker.

Med god erfaring anbefaler vi derfor å gå til anskaffelse av personlig tilpassede propper som er designet for hver modell av "In Ear Headphones". Fordelene med personlig tillpassede propper at man har en god isolasjon til enhver tid og all støy rundt deg blir dempet slik at man kan nyte musikken i ro, samtidig som man automatisk vil skru ned lyden.

Lydkanalen i hver propp blir "tunet" til modell/fabrikat, slik at lydbildet du hører blir så bra som mulig.

MERK: Vi prøver å holde vår liste over headphones som vi kan produsere spesialtilpassede propper til oppdatert, men hvis vi ikke har ditt merke eller modell av headphones fra før må vi kanskje bruke/låne dine headphones for å produsere proppene.

Pris: Kr 1290,- ink.mva

Ordreseddel

EKSTRA VALGMULIGHETER..

  • Farger (se farger nedenfor) - 188,-
  • Laserprint (max 10 tegn) - 100,-

Colourchat earplugs

Utskrift E-post