EARfoon garanti

2 års garanti på passform og lyddempning

Dette betyr at du skal være fornøyd med både passform og lyddempning, noe som er viktig for oss på HEAR Safe. Lydfilteret skiftes enkelt ut til et annet som du får prøve hvis du ikke er førnøyd med dempningen. Det samme gjelder for passformen, der vi tar nye avstøpninger eller gjør justeringer på de opprinnelige hørselvernene hvis du ikke er førnøyd med passformen. 

EARfoon-settet utleveres i et etui av skinn. I samme etui finnes et kort med navn, firma, lydfilter kode samt de ulike registreringsnumrene som gjelder for eieren til kortet. Avstøpningene oppbevares like lenge som garantitiden gjelder. Skulle du for eksempel bestille nye hørselvern innom 2 år er det enkelt at gjøre nye.

Kvalitet

EARfoon inneholder høyverdig akrylat og de er nesten uslitelige. Levetiden er veldig lang, noe som gjør at EARfoon i lengden blir billigere enn vanlige hørselvern. EARfoon ørepropper er testet av TNO, ISO 4869-1-2/TM-96-CO25-CO26 og er merket med CE godkjenning. Testet og godkjent etter EN 352-2.

Hygiene

EARfoon krever minimalt med vedlikehold og er lette å gjøre rent med lunket såpevann eller wipes.

Service

EARfoon er et testet produkt med flere kunder i forskjellige bransjer, ikke bare i Norden men også internasjonalt.
Vid større bestillinger besøker kunden personlig ved avtrykk, noe som gjør det enkelt for kunden i det daglige arbeidet. Ved vårt besøk kan vi også måle ditt støymiljø om så ønskes. Hvis ønskelig gjør vi også demonstrasjoner av EARfoon i mån av tid.

Utskrift E-post