Hvorfor EARfoon?

Bedriftshelsetjenesten velger EARfoon

Vi har i dag mer enn 20 stk Bedriftshelsetjenster som har valgt å samarbeide med oss. Kvalitet samt individuell tilpassning til den enkelte brukeren er det som har ført til at Bedriftshelsetjenesten velger oss som sin leverandør av formstøpte hørselvern.

Vi har et tett samarbeid med verneingeniører og bedfriftssykepleiere om den enkeltes støysituasjon for å kunne velge modell samt støydempning. Støykartlegging og støymålinger legges til grunn for å få frem den perfekte dempingen for den ansatte.

 ring voll mfl.

 

Det største utvalget av modeller og filter samt den lengste garanti tiden

Vi har 10 stk ulike filter for å kunne tilpasse dempning etter den ansattes behov og ønsker. Over 20 stk formstøpte modeller, deriblant vår unike Bluetooth tilkobling for trådløst samband samt detekt- modell for sporing.

2 års garanti, noe som gjør den til markedets tryggeste valg. Blir du ikke fornøyd gjør vi om proppen eller bytter filter kostnadsfritt, noe som er en trygghet for deg som kunde.

 

 

Industriens valg nr 1

Vi har i dag over 1000 bedrifter (flere med over 200 brukere) som har valgt EARfoon som hørselvern. Vi har over 20 års erfaring med å levere EARfoon til industrien. 

hydro logo     

Hvordan låter det med EARfoon i øre?

Klikk på play

  1. Lyd med Standard ørepropper
  2. Lyd med Øreklokker
  3. Hør perfekt med EARfoon

 

Utskrift E-post